Иван Гешев сякаш се събужда от някакъв сън, сякаш преди

...
Иван Гешев сякаш се събужда от някакъв сън, сякаш преди
Коментари Харесай

Асен Генов смята: Гешев явно се разделя с кариерата си на юрист

" Иван Гешев като че ли се разсънва от някакъв сън, като че ли преди е бил под наркоза. Тези следствия " на трупчета ”, значи, въпреки всичко са текли, с цел да може той да има нещо, което в този момент да извади ”. Това съобщи някогашният ръководител на Съвет за електронни медии Георги Лозанов в предаването " Твоят ден ” по NOVA малко откакто отстраненият основен прокурор Иван Гешев излезе със свое обръщение в обществените мрежи.

Журналистът Асен Генов счита, че Гешев очевидно се разделя с кариерата си на правист, само че в този случай той вади неща, които не би трябвало да вади. " Прокурорската му кариера очевидно се провали, да забележим политическата. Ако той влезе в политиката на фона на българското знаме и на флага на Европейски Съюз, България има потребност от проевропейски политици ”, сподели Генов.

" Добре пристигнал на сътрудника Гешев в youtube. Той четеше от аутокю, не сподели какво ще прави, само че даде поръчка, че няма да остави нещата по този начин ”. Това съобщи Асен Генов в коментар на изказването на Гешев.

Според Георги Лозанов като че ли " На него не му имат вяра през цялото време. Колко хора му имат вяра? Той има модел на държание, който се възпроизвежда и в заместниците му. Това бе прокурор, влезнал с огромен обществен скандал на поста основен прокурор, този скандал продължи ”, добави Лозанов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР