Иван Гешев. Снимка: Искра.бг За последните три години кой не се

...
Иван Гешев. Снимка: Искра.бг
За последните три години кой не се
Коментари Харесай

Иван Гешев: Свикнал съм да ме заплашват, Василев да се нареди на опашката

Иван Гешев. Снимка: Искра.бг

„ За последните три години кой не се е изказал по мой адрес? Заплашват ме олигарси, мутри и публицисти. Г-н Василев Трябва да се подреди на опашката, само че тя е доста дълга. “

Това съобщи в Бургас основният прокурор Иван Гешев от „ Продължаваме Промяната-Демократична България ” да бъде свален. По-рано през днешния ден.

„ Единствено мога да кажа, че е това е много тъжно, тъй като демонстрира липса на чувство на държавност. Не може да решаваш персонални проблеми с офанзиви против институциите. За страдание това демонстрира какво е равнището на тези хора, които би трябвало да водят страната “ , съобщи Иван Гешев и добави, че в понеделник ще вземе решение за това по какъв начин да действа отсега нататък.

Главният прокурор разяснява банкера Цветан Василев , за който по-рано през днешния ден излезе информация, че още веднъж е разгласен за интернационално търсене . По думите му е направена нова европейска заповед за арест по други правосъдни производства, друго от КТБ .

„ За мен е ясно, че той се укрива благодарение на Руската страна и зад това стои зловредното съветско въздействие. Също по този начин е ясно, че той заплаща на американски лобисти за компрометиране на прокуратурата “ , съобщи Гешев.

По отношение на правосъдната промяна , зад която се сплотиха двете водещи политически сили в 49-ото Народно заседание ГЕРБ и „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Гешев съобщи следното:

„ Не може да се назовава правосъдна промяна да създадеш една процедура за четирима индивида, която е друга за останалите български жители. Това се назовава изключително законодателство, а не отчетност. Говорим за едни клишета и хибриди, които не дават отговор на истината. Къде виждате правосъдна промяна в това? „, попита той.

Очаквайте видео!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР