Иван Гешев обяви какво мисли за неговото предсрочно освобождаване като

...
Иван Гешев обяви какво мисли за неговото предсрочно освобождаване като
Коментари Харесай

Гешев: Предишното искане беше правно нищо, сегашното е просто нищо

Иван Гешев разгласи какво мисли за неговото предварително освобождение като основен прокурор.

Предишното искане беше правно нищо, настоящето е просто нищо.  Така основният прокурор Иван Гешев коментира пред публицисти настояването на министъра на правораздаването Надежда Йорданова за предварително преустановяване на мандата му.

Днес пленумът на Висш съдебен съвет заседава по този мотив.

Това не е сериозният въпрос на деня, сподели той. 

„ Сериозните въпроси пред българското общество са цените на тока, икономическата рецесия, здравната и обществената. Виждате какво се случва в Украйна “, посочи основният прокурор.

По думите му отстраняването на основния прокурор  въобще не съставлява интерес за българските жители.

Той назова „ есе “ отчета, импортиран от правосъдния министър Надежда Йорданова, с искане предварителното му премахване, написа novini.bg.

„ Това е машинален общ брой сред манипулативни и погрешни политически изказвания, субективни също, погрешни оценки и нормално цитиране на правила. Като държа да кажа, че сред три няма никаква връзка. Заедно общо нямат никаква връзка с конституцията и законите на страната, а още по малко с основния прокурор. Това щеше да е смешно, в случай че не е тъжно. Тъжно е тъй като това е неприятен знак за българската държавност. Лош знак е по тази причина, че очевидно се оправдават терзанията на българската прокуратура и на правосъдната власт, изразени пред европейските ни сътрудници “, разяснява още Гешев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР