Иван Гарабитов е сред най-известните лечители у нас. Роден е

...
Иван Гарабитов е сред най-известните лечители у нас. Роден е
Коментари Харесай

ЧУДО! Вижте как Лечителят Иван Гарабитов цери болести само с дишане

Иван Гарабитов е измежду най-известните лечители у нас. Роден е на 3 май 1945 година в село Паничери. Бил е треньор по битка и рехабилитатор, упражнявал е доста изявени спортисти. От 30 години е предан на здравословния метод на живот и оказва помощ на хора от цяла България и света да лекуват болежките си без медикаменти. От 50 години Гарабитов се занимава и с йога, написа " Ретро ".

Според него ключът към здравето и дълголетието е вярното дишане. „ Всичко положително за нашето тяло стартира от дишането. Над 90% от хората обаче не умеят да дишат вярно. Клетката живее с О2 и вода. Ние вършим дишания единствено с 5% от потенциала на дробовете си. Така се нарушава имунната система и обмяната на веществата. Най-важното е, че посредством вярното дишане се възвръща психическото положение и се отстранява стресът. Заради него отпада имунната отбрана, нарушава се обмяната на веществата, получава се дискомфорт, човек става нервозен и вътрешно под напрежение. Така значимите органи, като сърцето, черния дроб и бъбреците, не си правят работата и хората пълнеят. 80 на 100 тялото диша посредством кожата, чиито пори са запушени, тъй като не изхвърляме токсините от организма “, изяснява 75-годишният врач.

„ Да се поучим от шерпите в Хималаите, които изкачват 10-хилядниците без кислороден уред и носят багажа на алпинистите. Да не би те да имат повече дробове или сърца от естествените хора? Не, просто са се научили да дишат вярно “, продължава Гарабитов. Той добавя, че вярното дишане е, когато има надълбоко вдишване на въздух от корема, задържането му за малко и изхвърлянето му на открито. Както и че това е цяла просвета и наложително би трябвало да се овладее с преподавател.
Научаването може да стане за 3 до 5 дни. Според лечителя човек би трябвало да заделя по 10 минути заран и 10 минути вечер, с цел да диша вярно. Така пречиства кръвта си и възобновява клетките. „ Ако поемаме вярно О2, за 6 месеца реализираме пречистване на кръвта все едно 3 пъти са я сменяли за година “, безапелационен е експертът.

„ Най-общо казано, когато поемаш въздух, би трябвало да усещаш по какъв начин отива в корема. После да го задържиш 2-3 секунди и най-после да го издишаш постепенно. Ако човек диша вярно, на месец може да смъква по 5 непотребни кг. Т. нар. различно дишане също е добре да се прави по 10 минути сред 6 и 7 ч. и преди залез слънце. Човек сяда и изправя гръбначния си дирек. Първо запушва дясната си ноздра, вдишва и издишва през лявата. След това се прави същото с дясната ноздра, като запушва лявата. Редуват се по 5 пъти. Така се вършат също 5 цикъла “, добавя Гарабитов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР