Иван Динев -Устата е рап изпълнител, който предизвика гнева на

...
Иван Динев -Устата е рап изпълнител, който предизвика гнева на
Коментари Харесай

Иван Динев - Устата: Заключвах вратата, защото се страхувах за живота си!

Иван Динев -Устата е рап реализатор, който провокира гнева на доста хора със своите песни. Голям скандал провокира рапърът и с позицията си по отношение на Северна Македония, поради която получи и смъртни закани.

Устата признава, че това " не е тъкмо ария, а е тип позиция ". Динев разкрива, че когато Македония забранила  български жители да минават границата, той и приятелката му били на границата и по този начин се родила песента за съседката ни.

Рапърът разкрива, че не е очаквал това, което се е случило по-късно, а точно - " доста крайни закани ". Устата признава, че през този интервал е трябвало да гледа децата си и тези закани толкоз са го стреснали, че е почнал да заключва вратата, до момента в който е вкъщи.

" Мислех си, че е смешно поради една ария да се стига до това, само че откакто получавах позвънявания в 3-4 през нощта, взех ограничения ", споделя Динев за ограниченията, които е взел след заканите за живота му.

" Другото занимателно към песента за Македония е обвързвано с метода, по който я приключвам. Казвам: " Ако сакате, ке има още ". Един тип - спрете се, с цел да не продължа. Имаше хора, които ми писаха поради това.

Един българин, който живее и работи в Америка, ми написа: " Човече, апелирам те, заделил съм тук 500 $, ще ти ги изпратя, единствено довърши тая ария ". Друг ми написа: " Ако те заплашват, ние имаме къща в Испания, заповядай при нас ", споделя още Устата за песента, която разбуни духовете, освен у нас, само че и в Македония.

Източник: show.blitz.bg 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР