Иван Димов е българин, който завършва образованието си в чужбина

...
Иван Димов е българин, който завършва образованието си в чужбина
Коментари Харесай

Иван Димов: Най-трудно е да разкриеш себе си пред света

Иван Димов е българин, който приключва образованието си в чужбина и дълги работи като капиталов банкер на „ Уолстрийт “. Освен в Съединени американски щати е живял в Аржентина, Австралия, Франция.

Има мощна пристрастеност към спорта и дефинира себе си като странник, посетил десетки страни

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПЪТЕШЕСТВИЯТА НА ИВАН Пожарна охрана СВЕТА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Завръща се в родината си, предизвикан от историята за момче, което признава на родителите си, че е гей, а те го изпращат на психолог, с цел да бъде „ излекувано “.

"Момчето ми описа, че откакто чува за „ лекуването “ бяга от у дома и прави опит за самоубийство. Тази история в действителност е и началото на фондацията – Single step , която взех решение да основа, с цел да се помогне на младежите от тази общественост “, споделя Иван Димов в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg .
 Иван Димов Иван Димов
Иван взема решение да промени живота си тотално, оставя сполучливата си кариера в Ню Йорк и се прибира за непрекъснато в България.

Идеята на идеята му е младежи и околните им да одобряват другата половост.

Българка се бори да узакони брака си с жена

Гей двойката, която има дете, чака още две и не се крие

Бившият банкер споделя от персонален опит какъв брой е мъчно човек да откри смелостта да признае пред света, че е с друга полова ориентировка.

„ На мен ми лиши доста време да призная първо на себе си, че съм гей и съм това, което съм.

Това се дължи на редица аргументи – израснал съм в комунистическо време, след което работих в една доста консервативна среда - на „ Уолстрийт “. Преминах през дълъг развой до момента в който се разкрия пред моите другари и сътрудници “, споделя Иван Димов.

Във видеото нагоре вижте цялото изявление с Иван Димов

В предишното хомосексуалността е определяна като болест, за която хората измислят редица лекувания

Година откакто се ражда концепцията за организацията Single Step , тя към този момент предлага първия в България онлайн чат, както и гореща линия за деца и родители, които имат потребност от поддръжка, консултация или диалог.

„ С нас се свързват стотици младежи от цяла България.

Нашето обръщение е: „ Приеми се, бъди себе си, ние сме тук, с цел да ти помогнем. А към родителите се обръщаме със известието: Вашето дете е тъкмо това дете, което обичате през цялото време. Най-доброто, което може да извършите е да бъдете до него “, споделя създателят на Single Step .
 Иван Димов Иван Димов
Първоначалните средства за фондацията събира като комбинира пристрастеността си към CrossFit и маратоните, и взема решение да изтича 12 маратона в разнообразни градове в Европа в границите на 12 седмици.

Второто предизвикателство за Иван включва 10 000 повторения - 1 667 набирания, 3 333 лицеви опори и 5 000 клека за 15 часа.

„ Чрез този метод на предизвикателство и на обвързване на спорт и щедрост открих и съидейници – ултрамаратонецът Краси Георгиев и Дидо, който е два пъти международен първенец по паркур “, уточни Иван.

Българин, покорил „ Долината на гибелта “, се завръща с задача

Така се ражда концепцията „ Отбор с фантазия “. Първото по рода си събитие ще се организира в границите на целия ден на 16 юни (събота) в парк „ Възраждане “, започвайки преди изгрев слънце.



Първи ще са спортните провокации на Краси Георгиев и Иван Димов – от 04:30 ч. до 10:30 ч. Краси ще избяга 50 км., а Иван ще прави 5000 лицеви опори.

Последната акция, която започват напълно неотдавна се споделя „ Бъди себе си “.

Това е план, който сплоти световноизвестни експерти.

Иван дружно с режисьор Сандро Супниг основават извънредно въздействащо видео, с цел да стимулират всеки един да бъде себе си.

Българка на 17 година ще ви накара да повярвате в положителното

Чужденецът, който оказва помощ на българи в неволя

“Преди една година имах в главата си облика на младо момче, застанало на ръба на канара, в цялостно обезсърчение и скача. Не знаеш какво го е довело до ръба на тази канара, а в действителност всеки един от нас в даден интервал от живота си се оказваме на ръба и е доста значимо какво вършим в този миг и какво решение ще вземем “, споделя Иван.

В основните функции на кино лентата са немският артист спортист и състезател Робърт Маасер, взел участие „ Мисия невъзможна “, актьорът Едуард Грейнджър от Ню Йорк, както и група млади българи, които се занимават с паркур. Оператор е Джалалудин Траутман.



Филмът е сниман в София с поддръжката на продуцентската компания B2Y Productions .

Българинът, който оцеля след торнадо, диви тигри и наводнения

„ Реакциите на младежите в обществените мрежи е извънредно положителна. Това, което би трябвало да ни дефинира като хора е дали сме положителни или не, а не нещо друго – просто бъдете себе си! “, безапелационен е Иван Димов.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР