Иван Димитров от последния сезон на „Х Фактор“ подготвя дебютната

...
Иван Димитров от последния сезон на „Х Фактор“ подготвя дебютната
Коментари Харесай

Иван От „х Фактор“ Подготвя Дебютен Проект

Иван Димитров от последния сезон на „Х Фактор“ приготвя дебютната си ария. „Ще бъде независим план, планирам премиерата да бъде през месец май, само че няма да издавам подробности“, показа в изявление за „Famous VOX“ и Secret.bg изпълнителят, който във формата беше част от тима на Криско.

„Х Фактор“ ме разви извънредно доста като персона. Човек би трябвало да отиде в сходно предаване, когато е подготвен. Трябва да имаш проект и за след формата. Трябва да знаеш за какво си там и да имаш душeвността да го постигнеш. Моята цел беше да видя какво е да работиш с толкоз огромен екип от експерти, да стъпиш на огромна сцена, да пееш пред такава огромна аудитория“, разкрива Иван.

„Има доста хора, които са добре във форматите, само че като завърши предаването, нищо не се случва с тях“, добавя той.

@_ivandimitrov в студиото на @famousvox #radio #vox #famous #famousvox #music #show #night #sofia #men #instagood #like4like #followforfollow

Публикация, споделена от Famous VOX (@famousvox) на Апр 3, 2018 в 9:14 PDT

Иван е един от най-близките хора до Симона Загорова – дъщерята на Глория. Някои медии даже ги оповестиха за двойка, само че те са безапелационни, че са доста близки другари. „Когато се записах в университета, съвсем не познавах никого. Знаех, че Симона е в този клас. Когато си бях в Севлиево, тя имаше присъединяване в Габрово и аз взех решение да отида да видя по какъв начин пее. Заприказвахме се и се разбрахме да се забележим и да пием кафе. Аз съм от хората, които като си харесат някого, непосредствено си споделям, не се притеснявам“, не крие изпълнителят.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР