Иван Дичевски, който е и национал на България при U19,

...
Иван Дичевски, който е и национал на България при U19,
Коментари Харесай

Третият вратар на Черно море: Разбира се, че съм готов, това ми е работата

Иван Дичевски, който е и национал на България при U19, ще застане под рамката на вратата на Черно море в мача против Ботев (Враца) тази седмица, защото поради COVID-19 няма да бъдат разполагаем Георги Георгиев и Иван Дюлгеров. Това ще бъде трети формален мач за младия Дичевски. Стражът няма никакви терзания и е подготвен за това предизвикателство.

" Разбира се, че съм подготвен. Това ми е работата. За страдание съотборниците ми Георги Георгиев и Иван Дюлгеров са с ковид, което постанова аз да застана под рамката. Няма никакво място за терзания, още повече, че няма да ми е първи мач. Аз за това съм се готвил.

Имам към този момент 2 публични мача зад тила си с представителния тим. Те бяха против Лудогорец в Разград през май 2019-а, когато отново имаше условия, които постановиха аз да вляза в игра, и против Етър (2-2) предишния сезон ", показа в изявление за Дарик радио Дичевски. Като най-опасен състезател и човек във форма от неделния противник на Черно море, вратарят уточни Даниел Генов.

Дичевски разкри, че от 5-годишен се е запалил по футбола. " Запалих се около моя по-голям братовчед, който тренираше в школата на Черно море. Често вървях на стадиона да виждам тренировките и взех решение, че и аз желая да се занимавам с това. В началото треньори ми бяха Радо Боянов, Георги Костов, а по-късно много време Тодор Марев. Вече към 14-15-годишен влязох в моя набор 2001, където беше и Марто Минчев.

Треньорите бяха Мартин Христов и Тодор Каменов. Те ми даваха доста късмет за игра и от там стартира моят напредък в другите обединения на школата ", описа още Дичевски. efbet Лига 13 кръг, събота 21 ноември  Черно море 18:00предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР