Иван Бербатов се е преместил да живее в София заедно

...
Иван Бербатов се е преместил да живее в София заедно
Коментари Харесай

Бащата на Бербатов заживя с любовницата си - първа приятелка на жена му

Иван Бербатов се е преместил да живее в София дружно с любовницата си Нора, издават близки до фамилията. Бащата на Бербо имал няколкогодишна връзка с тайнствената дама, която преди време се правела на първа приятелка на някогашната му жена Маргарита. Нора и нейният първи брачен партньор били фамилни другари на Бербатови, а двамата мъже другарували още от времената, когато били дейни футболисти, написа Ретро.

След като обаче Иван и Нора признали, че са интимни, връзките им се разтрогнали. Според осведомени мащехата на Митко била напълно елементарна жена, която дълги години била служител в енергоразпределително сдружение. Баща му пък не крие, че от много време е незает и за потребностите му се грижи неговият наследник. Неотдавна той сопдели, че Димитър му давал по 6 хиляди месечно като с сходна сума помагал и на майка си Маргарита, която все още е шеф на дом за остарели хора в родния на семейството Благоевград.

Иван и Маргарита се разведоха скандално през 2015 година след 34-годишен брак. В последните 15 години от него живеели разграничени и всеки си имал личен персонален живот. Комуникацията им се свеждала до най-малко, като Маргарита даже била срещу синовете ѝ да се срещат с биологичния си татко. Молбата пристигнала от Иван, а Марги повече от година го въртяла на шиш и не се явявала на съвещанията.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР