Иван Белишки, синът на кмета на Панагюрище, е изгорил публично

...
Иван Белишки, синът на кмета на Панагюрище, е изгорил публично
Коментари Харесай

Кметският син Иван Белишки с ново геройство - изгори публично руското знаме в София

Иван Белишки, синът на кмета на Панагюрище, е изгорил обществено съветско знаме на снощния митинг в поддръжка на Украйна в София. Мъжът самичък се похвали със фотоси в профила си, където изяснява, че е бил доброволец в Украйна.

Белишки разгласява и фотоси от палежа на съветския байрак. Той също по този начин насочва зов да не бъде свързван с партии.





" Моля да не бъда приписван като деятел на ДъБъ или която и да е друга партия! Аз съм Иван Белишки, имах няколко задачи в Украйна, (едната хуманитарна). Дейстам по своя воля и убеждения!! ", написа той. В различен собствен пост мъжът упорства съветския дипломат Митрофанова да напусне България.



Това надалеч не първата скандална изява на Иван. Младият мъж постоянно " воин " в престъпните летописи с дейностите си.

В началото на юли 2019-а той бе задържан за противозаконна търговия с културни полезности. В жилището му на столичната улица " Нишава " №34 " бяха открити културни полезности, револвер, както и други оръжия.

През 2020 година Белишки се замеси в скандал за паркиране, последван от побой. Заради отправена по негов адрес забележка за погрешно паркиране Белишки изскача от колата си, почва да псува и ругае и удря с железен бокс в лицето младежа. Тогава пред GlasNews.bg синът на кмета на Панагюрище съобщи, че в действителност бил атакуван.

Миналата година Белишки стана участник в тежка злополука. Той опустоши с джипа си няколко паркирани коли и се вряза във витрината на магазин, а по-късно избяга от местопроизшествието. На идващия ден той самичък отиде в полицията и съобщи, че не е се е укривал.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР