Иван Бандаловски не облече отново екипа на ЦСКА, но пък

...
Иван Бандаловски не облече отново екипа на ЦСКА, но пък
Коментари Харесай

Иван по пътя на Георги, към... Бандата на Майкъл

Иван Бандаловски не облече още веднъж екипа на ЦСКА, само че пък влезе в ролята на анализатор на " алените ". Такива да искаш - доста са. Бивши треньори и футболисти на тима се надпреварват да разясняват и дават ум. Най-деен от много време насам е Георги Илиев. Иван Бандаловски е още " младеж блед " в това отношение, само че пък с обява във " Facebook " след загубата от Ботев (Пловдив) даде поръчка да тръгне по пътя на Илиев, да влезе в... Бандата на Майкъл.
 Снимка 464065
Източник:

Естествено, отново на мушката са чужденците. Във футбола ни не спряхме да се разделяме на чужденци и българи. Играем го патриоти, мислим за българското. Та, съгласно Иван отговорни за слабите резултати на ЦСКА напоследък очевидно са " наемниците, и то анонимни ", по негов пост. Показа забележително възприятие за комизъм и със следното - " Мухар, Кухар, Бусатковци, Юги и Вилдсхудковци ". Заради тях било обикновено да има отлив на аудитория. Иван дали е наясно, че с тези чужденци ЦСКА завоюва Купата на България и два пъти подред игра в групи от евротурнири? Как става с сходни " ментета "? Жалко, че той не беше в тима. Може би тогава ЦСКА даже щеше да излезе от групите.
 Снимка 391443
Източник:

Важното е да даде гаранция. Той даде такава - че с 11 българчета " алените " още веднъж ще са втори-трети. Всичко друго било прахуляк в очите на хората и неверна политика. Мисленето било от 90-те години, с " куци пилета ". Зажали Иван за почитателите, измежду които е. Понякога го снимат в агитката на тима по време на мач. Пак по негови думи, тези " бежанци " идвали, прибирали заплатките си и след 2 години никой не помни, че са играли в ЦСКА. Статистиката е доста значима в спорта, това са обстоятелствата. А те са, че и по брой мачове, и по асистенции, и по голове, в последните години номер 1 са точно чужденци. Които очевидно не стават. Нищо, че реализират триумфи, някои от тях ги викат в националните им тимове, а у нас печелят призове за първенци по постове за годината.
 Снимка 334372
Източник:

Не му се получи на Иван. Не го върнаха в ЦСКА. Но пък посети музея на клуба. Голям " армеец " е и несъмнено го боли. С оглед обстойния разбор и изрично мнение, може да го вземат като управител, най-малко. Че е подготвен със листата с българчета, които стават за тима.

Малко останаха легендите на ЦСКА, които имат право да приказват за клуба това, което мислят. Много стават тези, които не са записали имената си със златни букви в славната история на " армейците ", само че го вършат. Но тук е по този начин - значимото е да знаеш по какъв начин да влезеш под кожата на почитателите. Масата се радва на сходни изявления. Други повечко мислят, до момента в който четат.
 Снимка 497706
Източник:

Иван потегли по пътя на Георги, към Бандата на Майкъла. Която постоянно дава препоръки, проучва с ненаситност. Но, поканят ли я на работа в клуба, да осъществя концепциите си, май дава задна. Дела трябват, каузи... Но по-лесно е по този начин...
 ЦСКА поздрави Илия Войнов
ЦСКА поздрави Илия Войнов

Става на 58 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР