Иван Бандаловски иска да напусне Берое, съобщава Sportal.bg. Опитният защитник

...
Иван Бандаловски иска да напусне Берое, съобщава Sportal.bg. Опитният защитник
Коментари Харесай

Иван Бандаловски иска да напусне Берое

Иван Бандаловски желае да напусне Берое, оповестява Sportal.bg. Опитният бранител не е чувствал благополучен през този сезон в отбора от Стара Загора и желае да продължи кариерата си на друго място. Близки до клуба даже настояват, че двете страни към този момент договарят за анулиране на договора, изтичащ през юни 2021 година.

Бандаловски пристигна в Берое при започване на 2018 година със статут на свободен сътрудник, Преди това игра за кипърския Анортозис.

В тези две години със зелената фланелка Иван изигра 56 мача и означи две попадения - против Етър и Черно море. През този сезон Бандата взе участие в 14 мача, всичките като титуляр. С положителните си изяви 33-годишният някогашен капитан на ЦСКА даже съумя да се върна в националния тим. Той получи повиквателни от Петър Хубчев и Красимир Балъков, като изигра два извоювани мача в " Лига на Нациите " - против Словения и против Норвегия.

Защитникът е играл още в тимовете на Литекс, Локомотив (Сф), Еверле Люен (Белгия), Партизан (Сърбия), Верея, Анортозис (Кипър) и Берое и има пет трофея в кариерата си. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР