Иван БАКАЛОВИма недоволни от ареста на Борисов - и какво

...
Иван БАКАЛОВИма недоволни от ареста на Борисов - и какво
Коментари Харесай

Да спре страхът*

Иван БАКАЛОВ

Има недоволни от ареста на Борисов - и какво в този момент, нищо не направиха и така нататък
Грешка. Беше доста значим и потребен арест.
Преброихме пилците - видя се, че гербаджиите, подкрепящи Борисов, са една шепа хора, спретнаха мижаво протестче.
Много добре се получи да ги гледат всички няколко часа по малките екрани да крякат, жалки и опротивели.
Видя се, че там са единствено прислужници на Борисов, обвързани в скица с него, и това е разбойнически клан, а не партия.
Видя се също по какъв начин прокуратурата бойкотира. И обществото от ден на ден схваща, че без промяна на Гешев няма по какъв начин.
След този арест на Каскета му се натрупа още.
Много от недоволните, че Борисов не остана в ареста, са научили по какъв начин работи правовата страна - това е нормална процедура, юрист пази задържания и в случай че прокурор не изиска задържане под стража, го пускат след 24 часа.
Министерство на вътрешните работи по закон толкоз може - до 24 часа.
Сега казусът предизвика прокуратурата да изясни дейностите си, също и Министерство на вътрешните работи. Ако прокуратурата каже, че няма закононарушение и съображение, Министерство на вътрешните работи може да отговори, въпреки да няма право да разгласява условия. Някои може да се появят в интернет и така нататък
Изобщо, гайките към Боеко се стягат. В проведената му незаконна група по места настъпи боязън и суматоха, тичат да трансферират парцели, отпътуват за чужбина и така нататък
Арестът също по този начин беше доста значим да престанат хората да се опасяват. След толкоз години рекет мнозина напряко са подскачали от наслада да го видят задържан.

Facebook

* Заглавието е на редакцията
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР