Иван Бачовски бе избран за Член на Управителния съвет и

...
Иван Бачовски бе избран за Член на Управителния съвет и
Коментари Харесай

Нов изпълнителен директор на Инвестбанк

Иван Бачовски бе определен за Член на Управителния съвет и Изпълнителен шеф на Инвестбанк, оповестиха от банката.

Той e магистър по финанси и стратегически мениджмънт от Friedrich- Alexander University, Нюрнберг, Германия. Завършил е бакалавърска степен по стопанска система и ръководство на търговията в Икономически университет във Варна. Възпитаник е на Английската езикова гимназия в Пловдив.

Иван Бачовски започва кариерата си през 2003 година като финансов съветник в Германия. През 2005 година се причислява към екипа на BenchMark Asset Management - София като Портфолио управител и капиталов съветник. Банковата си кариера стартира през 2006 година в Юнионбанк, където заема позиция Портфолио управител. През 2014 година оглавява дирекция " Ликвидност и капиталови услуги " в Инвестбанк.

Притежава редица документи в региона на финансите, ръководството на капиталови и пенсионни фондове, ръководството на риска, оценка на варианти и FX деривати, дилърски и осведомителни терминали. Лицензиран капиталов съветник от КФН. Сертифициран оценител на финансови активи, недвижими парцели от КНОБ. Владее британски, немски и съветски език.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР