Ива Йорданова, бившата съпруга на синия екслидер Божидар Лукарски, направи

...
Ива Йорданова, бившата съпруга на синия екслидер Божидар Лукарски, направи
Коментари Харесай

Бившата на Лукарски го смени със страстен и мускулест чернокож! ВИДЕО

Ива Йорданова, някогашната брачна половинка на синия екслидер Божидар Лукарски, направи неочакван завой в професионалната си кариера. След като се изявяваше като съветник по асимилиране на еврофондове, до момента в който благоверният ѝ беше във властта, през днешния ден Ива е певица и инструкторка по латинотанци.

Божо пък е сменен в сърцето ѝ от мускулест шоколадов кубинец, написа lupa.bg.

Пируетите в живота на Йорданова могат да послужат за сюжет на разказ. Пищната хубавица влезе в политиката през 2012 година, като член на управлението на партията на Меглена Кунева "България на жителите ".

Още тогава стартира връзката ѝ с женения Лукарски и в Реформаторския блок даже се майтапиха, че по този метод се прокарва нов мост за съдействие сред Съюз на демократичните сили и ДБГ.


Ива се готви за пилона в "Шоуто на Слави "

Чаровницата Йорданова за първи път се появи в общественото пространство на кастинг в предаването на Слави "Умна и красива " през 2011-а, когато разгласи "Аз персонално не мога да се влюбя в тъп мъж " и настоя, че има коефициент на просветеност 143 – повече от този на Алберт Айнщайн.

Това не попречи на младата дама да танцува на стълб и да лази по пода. Между чекненето пред Слави Трифонов и чупките на пилона Ива Йорданова изясни, че желала да има кариера в Организация на обединените нации.

Ива и Божо Манчестъра, както е прочут десният политик, се ожениха през 2016-а, само че бракът им изтрая по-малко от 3 години. Лукарски размени нашенката със буйна арабка и за трети път мина под венчило, освен това наскоро.

Ива пък реши да преоткрие себе си и избяга от държавните институции, откри школа по изкуства и даже записа първия си сингъл, към който снима и видео.


С Божо се взеха на обилна гала

На видеото се вижда, че Йорданова е качила няколко килца от времето на присъединяване в "Шоуто на Слави ", само че това не ѝ попречило да забие 10 години по-млад танцьор от трупата си.



Якият юначага се споделя Фернандо и бил повече от благополучен да се радва на обилните й извивки. Засега Ива не мисли за ново семейство и се любува на свободата, както се споделя и парчето ѝ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР