Ива Йорданова, бившата съпруга на синия екслидер Божидар Лукарски, направи

...
Ива Йорданова, бившата съпруга на синия екслидер Божидар Лукарски, направи
Коментари Харесай

Бившата жена на Лукарски го смени със страстен чернокож

Ива Йорданова, някогашната брачна половинка на синия екслидер Божидар Лукарски, направи неочакван завой в професионалната си кариера. След като се изявяваше като съветник по асимилиране на еврофондове, до момента в който благоверният ѝ беше във властта, през днешния ден Ива е певица и инструкторка по латинотанци. Божо пък е сменен в сърцето ѝ от мускулест шоколадов кубинец, написа lupa.bg.

Пируетите в живота на Йорданова могат да послужат за сюжет на разказ на Венета Райкова. Пищната хубавица влезе в политиката през 2012 година, като член на управлението на партията на Меглена Кунева " България на жителите ". Още тогава стартира връзката ѝ с женения Лукарски и в Реформаторския блок даже се майтапиха, че по този метод се прокарва нов мост за съдействие сред Съюз на демократичните сили и ДБГ.

Чаровницата Йорданова за първи път се появи в общественото пространство на кастинг в предаването на Слави " Умна и красива " през 2011-а, когато разгласи " Аз персонално не мога да се влюбя в тъп мъж " и настоя, че има коефициент на просветеност 143 – повече от този на Алберт Айнщайн. Това не попречи на младата дама да танцува на стълб и да лази по пода. Между чекненето пред Слави Трифонов и чупките на пилона Ива Йорданова изясни, че желала да има кариера в Организация на обединените нации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР