Ива Стоянова поема оперативното управление на Нова на мястото на

...
Ива Стоянова поема оперативното управление на Нова на мястото на
Коментари Харесай

Бившето лице на Пеевски в "Канал 3" Ива Стоянова поема управлението на "Нова телевизия"

Ива Стоянова поема оперативното ръководство на " Нова " на мястото на Вяра Анкова

Късно вечерта в сряда от " Нова тв " оповестиха, че съветът на шефовете на " Адванс Медиа Груп " избира Вяра Анкова за заместник-председател на Съвета на шефовете на сдружението, едноличен притежател на " Нова Броудкастинг Груп ". Това на процедура значи, че тя е изтеглена от оперативното ръководство на " Нова тв ".

От януари 2019 година до през днешния ден Вяра Анкова и Николай Андреев управляваха взаимно медийната компания.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики На позицията на Анкова формалните притежатели на малкия екран - братя Домусчиеви, назначават Ива Стоянова, която ще е новият шеф на " Нова Броудкастинг Груп ". Николай Андреев резервира непроменена позицията си.

Ива Стоянова стана част от екипа на " Нова " през декември 2019 година и до момента заемаше поста общоприет шеф " Информация ". На тази позиция не се планува да има ново предопределение. Медията си има шеф " Новини и настоящи излъчвания " - Миляна Велева. Тя също пристигна от свързвания с Делян Пеевски " Канал 3 ", като преди този момент е била и началник на новините на " ТВ 7 ", когато той беше следен от Цветан Василев, тогава още непосредствен сътрудник на Пеевски.

Коя е Ива Стоянова

Преди да отиде в Нова тв преди близо два месеца Ива Стоянова беше притежател на 90% от свързваната с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски телевизия Канал 3. Преди това беше и шеф и програмен шеф на медията. Стоянова е шампионка по акробатика
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР