Ива Софиянска и съпругът й Антон Божков дават мило и

...
Ива Софиянска и съпругът й Антон Божков дават мило и
Коментари Харесай

Двама гардове пазят внуците на Васил Божков

Ива Софиянска и брачният партньор й Антон Божков дават благо и драго за сигурността на двете си деца.

Те освен че не изпускат от взор 5-годишната Мая и 3-годишния Васил, само че и са им подсигурили надеждна професионална защита. В неделя звездното семейство бе засечено от папараците ни да се разхожда по бул. „ Витошка”, съпроводено от двама телохранителя. Телохранителите стояха на дребна отдалеченост от ВИП обектите си, а очите им шареха във всички вероятни направления, писа „ Уикенд “.

Единият гард се движеше на 2-3 метра зад фамилия Божкови, а другият се намираше на същото разстояние, само че начело. И двамата бяха облечени еднообразно – с дънки, черни якета и комфортни обувки. Момчетата вършеха работата си извънредно майсторски - като по учебник на американските секрети служби. Присъствието им бе ненатрапчиво, а разположението им позволяваше да реагират на мига при изключителна обстановка.

Компания на Ива и Антон правеше приятелско семейство, което бе извело на разходка невръстния си наследник. Малчуганът се учеше да върви, а майка му и дъщерята на някогашния кмет и длъжностен министър председател Стефан Софиянски го държаха за ръце, та да не падне. Красивата и очарователна звезда на Нова телевизия обгрижваше и първородната си рожба Мая, а брачният партньор й се беше фокусирал върху 3-годишния им правоприемник Васил.

Докато Божкови се разхождаха по „ Витошка”, звънна телефонът на главата на фамилията. Антон подвигна и организира дълъг длъжностен диалог по джиесема, като от самото начало крачеше компактно до жена си и децата им. По всичко личеше, че синът на най-богатия българин не е от съпрузите, които държат половинките си в незнание за професионалните си каузи.

Софиянска и обичаният й станаха семейство малко преди появяването на дъщеричката им Мая през 2013 година От тогава до през днешния ден снахата на милиардера и нов покровител на ФК „ Левски” Васил Божков не мърда на никое място без защита, гардове я пазят даже когато върви на работа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР