Ива Софиянска-Божкова се среща с Христина Апостолова - жената до

...
Ива Софиянска-Божкова се среща с Христина Апостолова - жената до
Коментари Харесай

Секси жената на Евтим Милошев направи сензационни признания за семейството им и сериала „Откраднат живот”

Ива Софиянска-Божкова се среща с Христина Апостолова - дамата до Евтим Милошев. Актриса, сценарист, можете да я видите и по малкия екран, както и на театралната сцена. За пътя към триумфа, един до друг с любовта, упоритостта, с фантазията.

„ Занимавам се с писане на сюжети. В последните две години и половина главно с писането на медицинския сериал „ Откраднат живот”, споделя тя.

Казва, че черпи хрумвания от самите артисти или от обстановки, които си фантазира в главата.

" Имам доста другари лекари. Особено в първия сезон на " Откраднат живот " доста са ме вдъхновявали техните истории”, споделя Христина Апостолова.

" Чувствам се по-добре с думите и героите в главата ми. В актьорската специалност има нещо доста значимо – би трябвало да се освободиш от суетата. На моменти чувствам, че не мога да се освободя до дъно от нея. Тя е в посока мога ли да го направя. В писането просто сядам, пиша, харесва ми да се предизвиквам и не се опасявам да се изложа”, споделя Христина.

Успешно съчетава ролята си на майка и сценарист.

" С Евтим се живее мъчно, има голяма сила за всичко. Да си в окото на урагана 24/7 е доста вълнуващо, само че от време на време ми би трябвало малко завет. Мисля, че аз съм повода той да стане малко по-спокоен”, споделя с усмивка Христина.

Какво още споделя секси брачната половинка на Милошев може да видите във видеото:


Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР