Ива Павлова от Застрахователната компания Лев Инс“ се сдоби с

...
Ива Павлова от Застрахователната компания Лев Инс“ се сдоби с
Коментари Харесай

Шефка в „Лев Инс“ си купи хотел

Ива Павлова от Застрахователната компания „ Лев Инс “ се снабди с хотел в родопското село Момчиловци . Тя е към този момент притежател на парцела посредством едноличната си фирма „ Апелативен съд БГ “ ЕООД – София.
Сградата, наречена „ Почивен дом “, е със застроена повърхност 186 кв. метра и парцел към него с повърхност 576 квадрата.  Тя е била оповестена на обществена обмен от Националната организация за приходите поради непогасени отговорности към община Смолян на предходния притежател „ Лев Истейт “ ООД. Началната тръжна цена на обекта е била 180 000 лева .
„ Това е някогашен хотел в Момчиловци от веригата „ Интерхотел “. Работеше доста сполучливо във времето, когато селото ни беше водач в селския туризъм на района. Навремето беше единственият хотел със сауна. Има доста хубава кръчма. Хотелът не действа отпреди към осем години. Купувачите са представители на „ Лев Инс “, само че с цел да проработи, е необходим сериозен ремонт и аз се надявам да го създадат в най-скоро време “, сподели кметицата на Момчиловци Сийка Суркова.

Новият притежател на хотела - сдружението на Павлова „ Апелативен съд БГ “, има 14,75% от акциите на ЗК „ Лев Инс “ АД. Самата тя е член на Надзорния му съвет. Двете сдружения са на еднакъв адрес в София - бул. „ Черни връх “ 51Д.
Справка в Търговския указател сочи, че и предходният притежател на парцела е обвързван с тази застрахователна компания и с Павлова.
Съдружници в „ Лев Истейт “ са няколко компании и физически лица. С максимален дял в капитала на ООД-то е „ Екотур “ ООД, което до 2008 г.е било еднолична благосъстоятелност на Ива Павлова, а в този момент съдружници в него са тя и Хени Овадиа от Израел.
Павлова е и едноличен притежател на другия съучастник „ Пела “ ЕООД. Останалите съдружници са: „ Атлас “ ЕООД на Мануил Сираков; „ Лева Груп “ ЕООД – еднолична благосъстоятелност на „ Лев Корпорация “ АД; Франко Маркио, Теменужка Асенова и Хаим Овадиа.
Медийни изявления в централни издания свързват Ива Павлова с Алексей Петров като дамата, която е негова другарка и дясната му ръка. Петров бе задържан на 10 февруари 2010 година в дома му. Прокуратурата го упрекна за водач на незаконна група за рекет и проституция. Операцията бе наречена „ Октопод “. Осем години по-късно, след  множетво кавги, обрати и катастрофи, правосъдната сага завърши с опрощение на Алексей Петров по всички обвинявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР