Ива Парлакчиева от GRAZIA и ОК! гостува отново при нас

...
Ива Парлакчиева от GRAZIA и ОК! гостува отново при нас
Коментари Харесай

Easy Smokey Eyes в минута и половина

Ива Парлакчиева от GRAZIA и ОК! гостува още веднъж при нас с една доста лесна за осъществяване “грим рецепта ” за внимателен, опушен грим, който можете да постигнете за нула време.

Ето по какъв начин да го осъществим:  

За лъчезарен и натурален загар на лицето използвайте декор дьо загар с оптически изглаждащ и подхранващ резултат. Разнесете с четка или гъбичка за грим за оптимално преливане в кожата.

Формата на веждите е от изключително значение за цялостната визия ще го постигнете с молив за вежди в еднакъв звук с комфортна четчица за сресване и нареждане.

Изберете палитра за очи с топли естествени нюанси и нанасете ярък, непосредствен до кожата, бежов цвят върху целия горен клепач за ободряване и “събуждане на очите ”. Използвайте матово кафяв, тъмнокафяв или графитен звук и нанесете с леки потупващи придвижвания в основата на горните клепачи и сгъвката на очите за дълбочина на погледа.

За същински секси очи поставете най-тъмния звук в палитрата в основата на долния клепач.

Дефинирайте скулите с бронзиращ артикул под формата на пудра или стик с акцент във вдлъбнатината под тях и леко разнесете към слепоочията и брадичката.

Следва серпантина за размер, компактност и извивка на миглите.

За край идва цветът върху устните изберете го в коралов или топъл червен колорит, с цел да акцентира макиажа по очите.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР