Ива Николова до парламента като символ на НЕжурналистиката. И не,

...
Ива Николова до парламента като символ на НЕжурналистиката. И не,
Коментари Харесай

Генка Шикерова: Ива Николова е символ на НЕжурналистиката

" Ива Николова до Народното събрание като знак на НЕжурналистиката. И не, сега тя не отразява събитие. Създава го ". Това написа журналистката Генка Шикерова в коментар в персоналния си профил във фейсбук за случилото се пред Народното събрание по-рано.
По-рано през днешния ден гневът на протестиращи се изля върху репортерката на ПИК Ива Николова. Демонстрантите скандираха против нея " мисирка " и " гулю-гулю-гулю-гулю ".
Николова беше защитавана от най-малко 10 служители на реда, които са застанали сред нея и жителите. Тя беше уцелена с домат, което се видя от директното лъчение на гражданското придвижване " Боец " и " Правосъдие за всеки ".
В коментара от излъчването на Боец дефинираха случилото се като " косвена жертва ".
По-късно в своя фейсбук профил притежателят на ПИК Недялко Недялков дефинира причинителите на тези дейности като терористи.
Преди това пък от осведомителната организация написаха, че " метежници са обсадили представителя на ПИК ".
Протестиращите са окачествени още като " безделници " и даже " убийци ". Тя хвърля обвинявания още по президента Румен Радев, Мая Манолова и Настимир Ананиев и приканва Христо Иванов да отиде през Народно събрание, като си разрешава да го назова " Маджото ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР