Ива Екимова е убедена, че нещастията, които й се струпали

...
Ива Екимова е убедена, че нещастията, които й се струпали
Коментари Харесай

Проклятие застигна Ива Екимова: Черна магия разби живота ми!

Ива Екимова е уверена, че нещастията, които й се струпали напоследък в живота, са разследване на черна магия. От известно време насам известната пиарка обикаля църкви, магове и ясновидци за да се отърве от проклятието, което й лиши съня, здравето и мъжа, научи „ Таблоид “.

Още през 2015 година Ива се оплака обществено, че е станала жертва на черна магия. Съвсем ненадейно тя получила пратка, която се оказала с материали, заредени с неприятна сила.

В офиса ми дойде плик, адресиран до мен. В него имаше две църковни свещи, изгорели доникъде. Нямам концепция кой ми е изпратил писмото, защото нямаше адресант, явно пликът е пуснат собственоръчно в пощенската ми кутия. Не съм направила на никого нищо неприятно, нито съм получавала някакви предизвестия “, връща лентата обратно вдовицата на Дими от „ Сленг “.

Още тогава водещата се свързала със експерти, занимаващи се с сходни случаи, и направила всичко, което й споделили – изхвърлила свещите в течаща вода и ходила няколко пъти на църква. Според осведомени с материята сходни неща се пращат, когато се прави черна магия. Свещите се палят и се назовават на име с думите „ дано да изгори, както тая свещ гори “.

Дни след случката Ива я не запомнила, само че седмици след получените изгорели свещи почнали да й се случват странни неща. Безпричинно русокоската легнала болна, проучванията й били добре, само че тя не се чувствала в кондиция. Малко по-късно пък Екимова се раздели с дългогодишния си другар Петрозар, с който инак възнамеряваше да подписа брак и даже да му роди дете.

Проблемите за усмихнатата телевизионерка обаче не свършиха дотук. В последно време тя закъсала съществено и с финансите и след купищата проблеми, случили й се вкупом, решила да посети още веднъж екстрасенс, само че този път различен.

Ива отишла при столична ясновидка, която още от вратата й рекла, че е жертва на тежка магия . Опитната в занаята споделила на Екимова, че предходният екстрасенс по никакъв метод не й е оказал помощ, а единствено й е взел парите, поради което магията траяла да работи над нея. Ясновидката направила няколко ритуала и изготвила специфичен талисман за отбрана, с който Ива е неразделна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР