Ива Екимова е комуникационен експерт с повече от 20-годишен опит

...
Ива Екимова е комуникационен експерт с повече от 20-годишен опит
Коментари Харесай

Ива Екимова: Съветът ми за Световното - секс само между две полувремена

Ива Екимова е информационен специалист с повече от 20-годишен опит в специалността. Дългогодишен учител по ПР и практик с впечатляващо потфолио от клиенти. Потърсихме я поради засиления й интерес към Мондиал 2018, наръчника за оцеляване по време на Световно по футбол, който разгласява неотдавна и не на последно място - поради уважението, което имаме в спортния отдел към дамите, които демонстрират интерес към това неизмеримо състезание, а и към спорта изобщо. Красавицата беше общителна да отговори на въпросите на " Блиц ":

- Знаем, че следиш изкъсо Световното и се трогателен от протичащото се в Русия. Какво ти прави усещане и къде гледаш мачовете?

- Това е шампионата на изненадите. То има и политически и информационен, освен прочувствен и спортсменски темперамент. Още със старта на шампионата президентът Владимир Путин предприе редица ограничения да разпространява Русия и като туристическа дестинация. Медиите по целия свят наблюдават срещите му с министър председатели и президенти. 2,5 милиона билети бяха отделени за почитателите от Русия и света.

Както тук в София, по този начин и в градовете на страните - показани на Световното, са построени големи почитател зони, които разрешават на ентусиастите да проследят този същински трогателен шампионат. Ако тематиките в този момент са единствено срещите сред титаничните противници, то най-малко още месец ще се вършат разбори за изхарчените средства при подготовката и за големите доходи, които е генерирала страната - хазаин.

На мача Белгия - Франция (0:1) участва самият Мик Джагър, както и още редица звезди. Всеки министър-председател или президент идва за решаващата фаза, с цел да поддържа тима, който показва съответната страна. Всяка крачка на държавните глави се следи от медиите. Това е един голям информационен запас, който дава опция за популяризация, създаване на имидж и изпращане на верните послания. За мен персонално това е шампионата на изненадите. Дори специалистите в тази популярна игра не съумяват да предположат резултат, който да издържи на обратите в играта на терена. За да се потопя изцяло в страстта на футбола, няколко от срещите гледах на територията на Мондиал Камп, зад музея " Земята и хората ". Чудесно проведено пространство, превъзходен тон, богата съпътстваща стратегия и съвършено селекциониран микс от храни и питиета.

- Би ли разказала някоя забавна преживелица, прочувствен миг, около Мондиал 2018?

- Всички моменти от този Мондиал бяха прочувствени. Благодарение на обратите в мачовете, продълженията, инфарктните дузпи. Даже сме споделяли с другари, че до финала мачовете би трябвало да се гледат в компанията не на алкохол, а на мента, глог и валериан

- Имаш ли любим измежду футболистите?

- Да! Мбапе! Чудесен млад футболист и удивителен човек, отказал се от хонорара си от 90 000 евро, в интерес на щедрост, тъй като счита, че е чест да се играе за родината, и това би трябвало да се прави със сърце, а не за пари.

- Кой е най-красивият?

- Хари Кейн!

- Харесват ли ти футболисти с татуси?

- Не одобрявам футболисти.

- Приемаш ли модата с епилацията при футболистите?

- Това не е единствено мода при футболистите. Това е въпрос на персонална хигиена!

- Кристиано Роналдо или Лео Меси?

- Като състезател и експерт Меси е по-достоен за почитание.

- На " ти " ли си с футбола и познаваш ли напълно разпоредбите? Например, знаеш ли по кое време се свири засада?

- Не, би трябвало ли? Нали по тази причина са коментаторите на срещата.

- С щерка ти Дара гледате ли дружно мачове?

- Едва я намотавам. Тя не обича футбола. Преди няколко дни пропуснахме един от мачовете - отпадането на Русия от Хърватия, тъй като си имахме момичешка кино вечер у дома.

- Доволна ли си от родните коментатори, оправят ли се?

- О, да. Студиата на Националната телевизия са същински професионален успех на спортната публицистика. Водещите в студиото и специалистите на терен са доста добре готови, вършат чудесни мнения. А наличието на Ивайло Нойзи Цветков и Иво Иванов в студиото е същинска интелектуална приятност!

- Какво би посъветвала дамите, които не обичат да гледат мачовете дружно с мъжете си?

- Шопинг, разходки с приятелки, даже екскурзия с децата, курсове по танци, личностно развиване, а за какво не и език. Един месец е извънредно дълго време. Но! Докато светът е футбол, множеството тематики са отдадени на играта, тимовете, футболистите и съпътстващата спортните събития стратегия. В последна сметка връзката сред сътрудниците е значима и за един интелигентен мъж, ползата на дамата до него към тематиките, които го вълнуват, е знак за любов, съпричастност и реципрочност. Бих си разрешила единствено един съвет - сексът - единствено в почивката сред двете полувремена, и то само, в случай че Нойзи не е в студиото на Българска национална телевизия.

- Имаш ли другари измежду футболистите?

- По-скоро познати.

- Какво щеше да направи националния ни тим, в случай че се беше класирал на Световното в Русия?

Нямам никаква визия, само че нека имаме шанса в този живот да ги забележим на подобен влиятелен международен конгрес!

- Познаваш ли някои от родните футболисти? Някой от героите от САЩ`94?

- Повечето. Чудесни момчета!

- Кога още веднъж ще изпитаме сходни радостни мигове, като тези от 94-та?

- Дано да е в границите на идващите 4-8 години.

- Футболът наложително ли върви ръка за ръка с бирата, до момента в който се гледа по малкия екран?

Тъй като от три месеца съм на безалкохолен режим, върхът ми е 10 безалкохолни бири при отпадането на Аржентина след инфарктния мач с Франция - 3:4.

- Кой ще завоюва Мондиал 2018? 

- Колебая се, само че като че ли Франция е моят любимец. Чудесни играчи, превъзходен тим и, както сподели Вили Вуцов " имат дълга пейка от еднообразно добре готови футболисти ".ърватия или Англия? 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР