Ива Дойчинова, известна не само с невероятния си глас, но

...
Ива Дойчинова, известна не само с невероятния си глас, но
Коментари Харесай

Ива Дойчинова и Силвия Стойчева станаха Майки на годината

Ива Дойчинова, известна освен с невероятния си глас, само че и с добрините, които прави всеки ден, бе отличена с наградата „ Майка на годината “ в изложба Нирвана, където за осми път бе извършена церемонията за награждаване на сърцати дами, отдадени на благотворителността в името на децата.

Церемонията се реализира под егидата на Зет и Ем Прайвит ко и фондация „ Българска памет “.
Журналистът и шеф на стратегия „ Радио София “ на БНР Ива Дойчинова, която е вдъхновителката на самодейността „ Будител на годината “, получи премията си от своята колежка и пътуващ публицист Магдалена Гигова, известна освен с пътеписите си, само че и с разкриването на софийски потайности, свързани с известни имена от предишното.
Майка на годината стана и Силвия Стойчева, фамозна освен като топ гримьор и спасителка на четириноги, само че и като страховит човек, отдаден на положителни дела.
Силвия в последно време влага напъните си и в помощ за украински майки и деца, потърсили избавление от ужаса на войната у нас. Призът бе връчен от ексшефа на Магистрална полиция Красимир Занев.

„ Благодарение на една страхотна майка – Анна Йончева – децата със специфични потребности и всички останали деца към този момент могат да са дружно на детските площадки “, прочувствено описа Дина Христова, част от плана част от плана „ Различните “ деца на България. Вече има 18 люлки, на които децата със специфични потребности могат да са дружно с другарчетата си без увреждания.

Вече има 18 люлки, на които децата със специфични потребности могат да са дружно с другарчетата си без увреждания. Наградата бе връчена от художничката Надя Станчева, брачна половинка на фамозния художник Аршак Нерсисян, чиито картини озаряват пространството на изложба Нирвана.
Художничката Десислава Денева-DeDe награди Ина Маринова за невероятният й план „ Купи подарък от майка на дете с увреждане “, който даде късмет на стотици майки у нас и даже в чужбина да се усещат потребни, да работят и да способстват за по-добрия живот на децата си.
Групата наброява близо 200 000 души и с помощта на нея надарени дами озаряват домовете на доста хора с ръчно направени хубости.

С приз бяха удостоени Виктория Димитрова и Мариела Куртева, които правят чудеса в името на децата.

Гостите на церемонията се любуваха на ужасно пенливо вино Cinzano, а наградените майки получиха и луксозен подарък – комплект Aperol с изискана чаша. Разкошни цветя от бутик Emily, козметика от Nirvana foods, както и вино от винарна 24/42 зарадваха носителките на влиятелния приз „ Майка на годината “.
Мултикукър Tefal беше огромната изненада за наградените майки, благодарение на който те към този момент ще могат да имат повече свободно време, до момента в който супер вкусни ястия се подготвят сами. Благодарение на страхотния апарат с 25 стратегии времето, което кулинарите прекарват в кухнята, понижава в пъти, а това е супер значимо за всички дами и майки, които би трябвало да се посветят и на работата си, а също по този начин и на благотворителни планове.

Сред досегашните носителки на наградата „ майка на годината “ са Мария Гроздева, Таня Богомилова, Тереза Маринова, Ани Салич, доктор Росица Врабевска, учителката Мариана Пенчева, която отглежда в дома си деца от небогати фамилии и доста други известни и не толкоз известни българки, отдадени на най-важното – добрините в името на децата.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР