Ив Метре идва от телекомуникационния гигант OrangeИзключително мотивиран съм да

...
Ив Метре идва от телекомуникационния гигант OrangeИзключително мотивиран съм да
Коментари Харесай

HTC ще развива 5G и XR с нов изпълнителен директор

Ив Метре идва от телекомуникационния колос Orange

„ Изключително стимулиран съм да работя за бъдещето както на 5G, по този начин и на XR, дружно със чиновниците, потребителите и вложителите на HTC ”, съобщи Ив Метре (снимка: HTC)

Тайванската корпорация HTC назначи Ив Метре за основен изпълнителен шеф. Н овият водач ще продължи да развива плана Vive Reality, а досегашният CEO – Шер Уанг ще се завърне към ролята си на ръководител на компанията.

Преди да се причисли към HTC, Ив беше част от Orange, една от най-големите телекомуникационни компании в света. Последно той е бил изпълнителен вицепрезидент, виновен за потребителските устройства и партньорствата.
още по тематиката
Шер Уанг ще остане ръководител на борда на HTC и ще се концентрира върху откриването и въвеждането на нови технологии, в синхрон с разрастващото се портфолио на HTC и визията на компанията за Vive Reality.

„ Когато поех ролята на основен изпълнителен шеф преди 4 години, се зарекох да трансформира HTC в компания, която е приключена екосистема, както и да слага основите по този начин, че компанията да може да се развива във връзка с 5G и XR (разширена реалност). Сега е най-хубавият миг да предам тази виновна задача на одобрен водач, който да ни поведе към идната глава от нашата история, ” сподели Шер Уанг, ръководител на борда на HTC.

HTC развива портфолио, което включва виртуална и добавена действителност, 5G устройства и технологии, изкуствен интелект и блокчейн. Тази година компанията получи голям брой медийни награди и похвали от промишлеността за своите артикули от екосистемата за виртуална действителност Vive, както и за своя HTC 5G Hub, който към този момент се употребява от телекомуникационни компании, които работят по внедряването на 5G.

„ Изключително стимулиран съм да работя за бъдещето както на 5G, по този начин и на XR, дружно със чиновниците, потребителите и вложителите на HTC. Веднага ще стартираме работа по прехода от създаване на най-хубавия потребителски хардуер в света към създаване на цялостни услуги към него, които да го създадат елементарен за ръководство и внедряване ”, съобщи Ив Метре.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР