ITV News разпространи снимки на британския премиер Борис Джонсън с

...
ITV News разпространи снимки на британския премиер Борис Джонсън с
Коментари Харесай

Купонджия! Нови снимки показват Борис Джонсън на парти по време на локдаун

ITV News популяризира фотоси на английския министър председател Борис Джонсън с чаша алкохол в ръка на събиране на Даунинг стрийт по време на локдаун.

Телевизията сподели четири фотоси, които са направени на 13 ноември 2020 година на прощално празненство на шефа за връзки на Даунинг стрийт Лий Кейн. Борис Джонсън е развеселен в компанията на най-малко 6 души към маса, на която се виждат няколко празни бутилки от вино. Лондонската полиция издаде санкции за събирането на тази дата. Сега поражда въпросът за какво министър председателят е бил пощаден.

След публикуването на фотосите заместник-лидерът на Лейбъристката партия Анджела Рейнър съобщи, че министър председателят е " уронил престижа на офиса си " и че " английският народ заслужава повече ".

" Борис Джонсън непрекъснато споделяше, че не знае нищо за нарушение на закона, а в този момент няма подозрение, че е лъгал. Той основава разпоредбите, а по-късно ги нарушава ", посочи Рейнър. Либералдемократите споделиха, че „ Джонсън очевидно счита британците за простаци “, а шотландските националисти го нарекоха " самозванец и измамник ".

Опозицията прикани депутатите от Консервативната партия да смъкват Джонсън от власт. В редиците на торите също се надигнаха гласове за оставката му. Всичко това става при започване на седмицата, в която се чака да бъде оповестен отчета за " Партигейт " на държавния чиновник Сю Грей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР