Ицо Хазарта стана татко за трети път само преди броени

...
Ицо Хазарта стана татко за трети път само преди броени
Коментари Харесай

Ицо Хазарта и неговите прекрасни момичета на разходка в съседна Гърция

Ицо Хазарта стана баща за трети път единствено преди броени седмици. В началото на март стана ясно, че Женя Димова, половинката на Ицо, е родила момиченце, което са кръстили Юлия. Тогава хитовият рапър показа, че дребното ангелче се родило 3160 грама и с растеж от забележителните 50 сантиметра. Женя, която е хореограф на балет Nova, и Ицо са дружно повече от 10 години и имат още една щерка, която се споделя Лора. Припомняме, че Ицо Хазарта има и огромна щерка, Аделина на 17, която е от първия брак на Хазарта.

Виж още:

Съвсем скоро Ицо показа благи фамилни фрагменти от фамилната разходка в Кавала, Гърция. " Идва пролет! ". Това написа Ицо хазарта в Instagram, където сподели двете си по-големи дъщери. На фотографията той и приятелката му Женя са дружно с девойките в красивия гръцки град. 

Виж още:

Междувременно Ицо Хазарта се обърна във Facebook, с цел да отхвърли всевъзможни клюки, разпорстранени от родни таблоиди, които твърдяха, че са му били отнети родителските права над огромната му щерка Аделина.

" Здравейте! Моля за опрощение, че ви утежнявам с тематика от персонално естество. През последните дни няколко " медии " разгласиха неистина, съгласно която съдът е лишил моите наставнически права над щерка ми Аделина ", написа Ицо и акцентира, че ще заведе дело за клюка против няколко уеб страницата, които са разгласили въпросната " вест " и ще ги подведе под директна отговорност.

" Ади е на 17 години, постоянно е живяла с мен и ще продължи да го прави, до момента в който пожелае – както по нейна воля, по този начин и съгласно всяко решение на съда по този проблем. Приятен ден на всички! ", приключва обръщението си във Facebook рапърът. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/icohazarta.official/ 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР