Ицо Хазарта стана първият български рап изпълнител с концерт в

...
Ицо Хазарта стана първият български рап изпълнител с концерт в
Коментари Харесай

Ицо Хазарта вбеси фенове с чалга концерт

Ицо Хазарта стана първият български рап реализатор с концерт в огромната зала на НДК. Билетите за грандиозното събитие свършиха най-малко седмица преди уречената дата. Основателят на групата „ Ъпсурт “ може да се похвали със забележителен триумф, само че множеството от старите му почитатели са потресени от видяното на сцената, написа „ Галерия “.

Не сме пристигнали за голите мадами , чалга звездите задоволително ни заливат с такива, недоволстват те.

Светлинните резултати, обилната хореография и красивите девойки, които развяват прелести, не са това, което са очаквали феновете на хип-хоп артиста, прочут със своите непокорен текстове.

„ Хазарта се трансформира в един от масовката, което не му прави чест “, „ Той осмива порядките в обществото, неналичието на морал и фолк дивите, а шоуто му не е с нищо по-различно от техните “, гласят още реакциите след концерта, състоял се на 27 декември.  

От сдържания жанр, присъщ за Христо Петров , също не е останала и диря. Той сподели другата си страна – надменност, неприлични жестове и свръх его, смятат участвали на впечатляващата демонстрация.

По-младите представители в публиката надали ще си спомнят друго, с изключение на сочните задни елементи на танцьорките , които през множеството време били наведени и с тил към тях.

„ Няма по какъв начин да откъснеш очи от сходна панорама, а родителите, които са ги пуснали там, да си вършат сметката идващия път “, разискват и консуматори в мрежата концерта, който мина под мотото „ Опознай Ицо преди да съдиш хазарта “.

Хазарта беше едно от най-търсените имена в Гугъл през миналата година, а първият му солов албум „ Неправилен рап “ има над 25 милиона гледания в интернет. Това очевидно го кара да се опиянява от славата дотам, че чак да се самозабравя, което може да му изиграе доста неприятна смешка, безапелационни са възмутени от изцепките му.

Ицо загуби много от ореола си през последните месеци, омаскарен от някогашната си жена Диана Котева, която разгласи, че води тежка правосъдна борба с него поради щерка си Аделина.

Рапърът лишил първата си брачна половинка от наставнически права, без тя да подозира и вследствие на това от години не е виждала детето си. Драмата наподобява няма да се позволи спокойно и фамилните кавги занапред ще се вихрят.   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР