Ицо Хазарта на сцената на Античния театър в Пловдив, фото

...
Ицо Хазарта на сцената на Античния театър в Пловдив, фото
Коментари Харесай

Ицо Хазарта завладя наградите на БГ Радио

Ицо Хазарта на сцената на Античния спектакъл в Пловдив, фото " Марица "

Ицо Хазарта е огромният победител на тазгодишното издание на музикалните награди на БГ Радио. Рапърът прибра 3 статуетки - за албум, текст и за топ реализатор. Церемонията се организира за повторно в Античен спектакъл на Пловдив. Водещ бе Милица Гладнишка, която не изневери на вродения си комизъм. През цялата вечер актрисата се майтапеше със себе си, с изпълнителите, даже със обстановката с пандемията. Сама показва новото си откритие „ плексикис “, което ни разрешава да се целуваме, без да се допираме, написа " Марица ".

Самото шоу откриха надарените пловдивчанки от 4 Magic. По време на церемонията прозвучаха над 10 премиерни песни от Графа, Ицо Хазарта, Поли Генова, Виктория, Дара, Павел и Венци Венц, Михаела Маринова и други. Страхотно осъществяване направи и легендата на родния рок – Стенли, който напълно неотдавна издаде нов албум.

Наградата в категория БГ група отиде при Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени. Това е първото отличие в историята на групата от БГ радио. За Дует на годината пък бяха отличени известните измежду подрастващото потомство СкандаУ. Статуетката за най-хубава изпълнителка сграбчи Михаела Филева, за Дебют ALMA, а за видеоклип режисьорите Васил Стефанов и Стефка Николова, които направиха „ Нависоко “ на Миро и Койна Русева. Слушателите на БГ радио избраха за ария на годината „ Не бих могъл “ на Павел и Венци Венц и Любо, който не съумя да участва на церемонията заради персонални аргументи. По традиция БГ радио дава и една последна премия в памет на музиковеда Ана Мария Тонкова – БГ ентусиазъм. Миналата година това бяха братя Аргирови, а през 2020-та почетохме цялостното творчество на дует Ритон, които не престават да основават музика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР