Ицко Финци и Лиза Боева са готови за второ бебе.

...
Ицко Финци и Лиза Боева са готови за второ бебе.
Коментари Харесай

Ицко Финци и Лиза готови за второ бебе

Ицко Финци и Лиза Боева са подготвени за второ бебе. Влюбените са толкоз щастливи дружно, че нищо чудно скоро да си родят още един правоприемник, научи HotArena.

„ Ицко Финци е доста, доста благополучен с младата си прелестна жена Лиза. Детенцето им към този момент не е бебе, Матилда май е на 4 години. Радвам им се. Двамата се обожават ”, споделя режисьорът Георги Стоев–Джек във връзка любовта на Ицко Финци с младата му брачна половинка.

Големият сценарист и режисьор споделя още, че доста пъти са го разпитвали за връзката на Финци с младата Лиза. „ Дори ме питаха доста, дали това дете е тяхно. Е, чие да е? Плюс това, аз не съм им светил на тези хора.

Но знаете ли, мога да кажа това, което знам сигурно. В кръчмата „ Сам пристигнах ” преди време Ицко свири на акордеон и цигулка, пя и танцува, — абе беше радостен ваучър.

Тогава в профил го наблюдаваше жена му Лиза. Как го гледаше единствено тази жена!

С голяма обич и обаяние, обожава го! И той нея по този начин. Ако знаете по какъв начин си приказват, по какъв начин се държат един с различен.

Ами това е обич. И второ, и трето дете да си вършат, че какво може човек повече да желае? ”, разяснява още Стоев, написа „ България през днешния ден ”.

Авторът на „ Спас и Нели ”, дружно с Джони Пенкова са най-близките другари на Ицко Финци. Великата тройка постоянно се събира без мотив и по празници, просто да се „ изкефят ” на компанията си.

„ Трябва да се гледа с подигравка на живота и с възприятие за комизъм, другояче за къде сме ”, пита сценаристът режисьор.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР