Ицко Финци и 45 години по-младата му съпруга Лиза работят

...
Ицко Финци и 45 години по-младата му съпруга Лиза работят
Коментари Харесай

86-годишният Ицко Финци и младата му жена работят за второ бебе!

Ицко Финци и 45 години по-младата му брачна половинка Лиза работят за втори правоприемник, дочу HotArena.

Артистичният цигулар и красивата режисьорка имат 3-годишна дъщеря на име Матилда. От първия си брак Финци има 53-годишен наследник Самуел, само че семейство Финци се надявали да имат още едно дете, разкри техният другар – режисьорът Джеки Стоев.

Лиза и Ицко са с голяма разлика във възрастта, само че с близки креативен хрумвания. Двамата се срещнали, когато тя била във втори курс на НАТФИЗ. Лиза била в класа на Георги Дюлгеров и снимала късометражен филм със звездите на Народния спектакъл. Ицко помагал на студентите. Творческата им връзка почнала през 2004 година с късометражната комедия „ Боси ”, сценарист и режисьор на която била Лиза. Ицко изиграл ролята на Слепеца. Любовта им обаче пламнала 9 години по-късно, по време на фотосите на  документалния филм „ Лятото на Мона Лиза ” в Париж.

Актьорът гневно опровергава слуховете, че красивата и млада Лиза, която може да му бъде внучка, е с него от материални подбуди . „ Какъв брак по сметка? Каква сметка може да има тя, като пенсията ми е под 200 лв.? Сега с нарастването е малко повече, само че аз не преставам да пребивавам при нея ”, пали се звездата от „ Преброяването на дивите зайци ”, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР