ИТН се регистрира с 4000 подписаИма индикации за дело от

...
ИТН се регистрира с 4000 подписаИма индикации за дело от
Коментари Харесай

Слави Трифонов и Пламен Данаилов ще са водачи на листи

ИТН се записва с 4000 подписа
Има индикации за дело от “Газпром Експорт ” против “Булгаргаз ”

Лидерът на “Има подобен народ ” Слави Трифонов сигурно ще е лидер на листа на Има Такъв Народ на идните предварителни избори, както и зам.-министърът на енергетиката по времето на съдружното държавно управление Пламен Данаилов.

В момента се вършат партийните листи и се дефинират водачите, сподели Станислав Балабанов по време на внасянето на 4000 подписи по регистрацията в ЦИК. И означи, че Трифонов и Данаилов са сигурни имена за водачи на листи, без да конкретизира в кой изборен регион ще е пръв водачът на Има Такъв Народ, а за Пламен Данаилов единствено сподели, че ще е лидер в столичен МИР.

“Най-важното “сега е да приказваме по какъв начин ще се приготви “Булгаргаз ” при вероятно дело, заведено от “Газпром ”. Има индикации, че от “Газпром ” са подхванали първи стъпки към завеждане на такова дело. При завеждането му България би трябвало да бъде готова. Ако има такова дело, то ще трае от порядъка на 2-3 години ”, разяснява след внасянето на документите в ЦИК Пламен Данаилов.

“Имаме една съществена цел - идващият парламент да бъде работещ и хората да бъдат спокойни, защото виждат в каква институционална рецесия се намираме. Ние ще бъдем поръчител в идващия парламент и за резултатите от референдума, който приготвяме в този момент ”, сподели Балабанов за допитването за президентската република. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР