ИТН са готови да поемат отговорността за съставяне на редовно

...
ИТН са готови да поемат отговорността за съставяне на редовно
Коментари Харесай

ИТН готови да съставят редовно правителство

Има Такъв Народ са подготвени да поемат отговорността за сформиране на постоянно държавно управление. Това стана ясно от коментар пред медиите на Тошко Йордано в след консултациите при президента.

Ключът към непоклатимост е в първите две политически партии, посочи той. Хубаво е да има постоянно държавно управление, съгласно него, защото то щяло най-малко да опита да стартира да позволява проблемите на хората.

Днес с Румен Радев е разисквана теоретичната опция третият мандат да отиде в партията на Слави Трифонов. Има Такъв Народ ще поддържа всички положителни закони по ПВУ, само че след детайлно вглеждане в детайлностите. Дяволът е в детайлите, показа Тошко Йорданов.
 Радев пита Има Такъв Народ част ли са от размитото голям брой в Народното събрание
Радев пита Има Такъв Народ част ли са от размитото голям брой в Народното събрание

Партията на Слави Трифонов ще е съпротива на болшинство сред ГЕРБ и ПП/ДБ

Иначе ГЕРБ и ПП/ДБ могат да образуват болшинство, само че на това болшинство Има Такъв Народ се вижда съпротива.

Ако няма постоянен кабинет, да остане остарелият бюджет, предлага Тошко Йорданов. Много постоянно бюджетът се разхищава безсмислено, по думите му и по тази причина е за дисциплинираност на разноските.

По тематиката за държавно управление на малцинството той посъветва медиите да питат Христо Иванов, който споделил, че това ще е най-вредното за страната, а в този момент заставал на позицията, че е най-правилното за страната. Иначе Има Такъв Народ са подготвени на диалози с всички в Народното събрание . Към момента групировката не е разговаряла с никоя партия в Народното събрание за сформиране на държавно управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР