ИТН иска оставката на председателя на парламента Никола Минчев заради

...
ИТН иска оставката на председателя на парламента Никола Минчев заради
Коментари Харесай

ИТН иска оставката на Никола Минчев

Има Такъв Народ желае оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев поради метода, по който води днешното съвещание . Това стана ясно от коментара пред медиите в Народното събрание на Станислав Балабанов. Той подлага на критика фарсовете на властта. Министър Генчовска разполага със секретни грифове, уточни той. Секретните данни тя трябвало да изчете на закрито съвещание , по думите му.

Тези данни отговаряли, съгласно депутата, на въпроса за националното посланичество. Генчовска не можела да чете секретни данни. Тя желала да каже истината за договарянията за РСМ , стана ясно от коментара му.

Заради днешното съвещание Има Такъв Народ приготвя искане за оставката на Минчев. От една страна стоят жълтите стотинки на премиера Петков, въпреки това българският народен интерес, отсече Станислав Балабанов.
 Депутатите слушат Генчовска за разговора й със Скопие намерено Обновена
Депутатите слушат Генчовска за разговора й със Скопие намерено

И министърът на защитата Драгомир Заков бе извикан на чуване

И в пленарна зала се чуха викания " оставка " преди този момент. Най-активна бе опозицията в лицето на ГЕРБ, само че интензивно участваха и от първия ред на " ИТН ".

Той подлага на критика решението на властта да се изолира Външно министерство. Това е боязън, сподели националният представител и предизвести: " Истината ще боли, тя ще в грозна. "

В паметните мемоари на Генчовска имало данни по какъв начин министър председателят желал да изкриви историята. Партията няма да допусне страната да бъде продадена по този позорен , по думите му, метод. Има Такъв Народ увериха, че бюджети ще има. Надяваме се разсъдъкът да надделее, пожела Балабанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР