ИТН и ДПС искат Ива Митева да поеме отново Народното

...
ИТН и ДПС искат Ива Митева да поеме отново Народното
Коментари Харесай

ИТН и ДПС искат Ива Митева за председател на НС

ИТН и Движение за права и свободи желаят Ива Митева да поеме още веднъж Народното събрание при положение, че Никола Минчев бъде свален от поста. Това стана ясно от изявления на представителите на двете партии преди парламентарното съвещание.

" По-логично е ръководител на Народното събрание да е Ива Митева. Тя е в пъти по-добър правист от Никола Минчев ", съобщи Тошко Йорданов от " ИТН ", представен от Българска национална телевизия.

Той напомни, че Ива Митева е била два пъти ръководител на Народното събрание. Тошко Йорданов разяснява вероятността тя да бъде препоръчана за поста по този начин: " Нека мине гласуването и ще забележим ".

" Ива Митева има опит и е била ръководител в два размирни Народното събрание ", разяснява от своя страна на влизане в Народното събрание Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

" Може би в някой различен парламент бихме издигнали претендент, не и в този ", сподели още Йордан Цонев, разяснявайки, че дали да поддържат Митева в придвижването ще решат след гласуването в зала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР