ИТН е кауза и тя ще бъде жива. Време е

...
ИТН е кауза и тя ще бъде жива. Време е
Коментари Харесай

ИТН: Време е някой да изхвърли боклука |

ИТН е идея и тя ще бъде жива. Време е някой да изхвърли боклука! - това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на " ИТН " Виктория Василева, която изчете декларация от името на партията. Така тя препрати към едноименната ария на " Ку-ку бенд ".

В същото време Слави Трифонов разгласява във фейсбук нова ария, посветена на българските олимпийски медалистки.



Видеото се появи ден откакто.

" Никога не са желали съглашение с Има Такъв Народ, потвърдиха го всички с условията, които сложиха. Христо Иванов нямало да се подпише под едно съглашение с Мая Манолова. Мая Манолова не желала да подпише под едно съглашение с Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия не приема съглашение, подписано единствено от партиите на митинга. Всички дружно няма да подпишат такова. Страхотен парламентаризъм! ", сподели в парламента Виктория Василева.

" За тях е безсрамие, че предложихме държавно управление с 65 народни представители. Не беше ли безсрамие в 45-ия парламент, когато бяхме 51, да ни умоляват със сълзи на очи да създадем държавно управление и то без условия, тъй като се опасяваха от избори ", сподели още Василева.

Според нея останалите партии " в никакъв случай не са желали диалог за политики, като някои от тях са посочили формалното си присъединяване в срещите на експертните групи ". Това беше прикритие, което целеше да проправи път към постове в кабинета, счита още тя.

Василева означи, че от останалите партии са упреквали Има Такъв Народ в липса на парламентаризъм:

" Парламентаризмът се показва в репликата " Обещайте му нещо на Христо ". Парламентаризмът се свежда до " Моля Ви, направете държавно управление, тъй като в идващия парламент няма да влезем ". Парламентаризмът е имитация от вида " Махнете този, сложете който и да е, единствено друг ". Парламентаризмът е подготвеност на един господин да се жертва за министър, единствено дето никой не го направи.

Това е техният парламентаризъм, само че не и нашият, и в никакъв случай няма да бъде ", съобщи зам.-председателят на Има Такъв Народ.

Тя посочи още, че " с помощта на невижданите офанзиви и напън ", които са понесли от " всички страни, структурите на Има Такъв Народ са още по-единни ".

" Има Такъв Народ е идея, дами и господа, идея, която е доста по-голяма от мен и моите сътрудници - тя ще бъде жива ", заключи Василева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР