Итази година хиляди българи избраха да посрещнат Нова година в

...
Итази година хиляди българи избраха да посрещнат Нова година в
Коментари Харесай

Колко ще ни струва новогодишната вечер

Ит ази година хиляди българи избраха да посрещнат Нова година в зимните ни курорти. А места в хотелите и къщите за посетители от дълго време няма. Все отново в случай че сме решили да почиваме в Банско, Боровец или Пампорово - неофициалната сметка демонстрира, че би трябвало да сме подготвени да заплатим приблизително сред 1 800 и 2 500лв. за три нощувки. За съпоставяне - в Сърбия ще ни коства 4 до 5 пъти по-малко. Това заяви.

Виктория и нейните другари избрали да посрещнат Нова година зад граница. Сръбският град Крушевац впечатлил младежите с примамлива оферта. 

За съпоставяне, в един от желаните зимни курорти у нас - Банско, цените за двама души за трите новогодишни дати, 30 и 31 декември и 1 януари, варират сред 1 800 и 2 500лв. Въпреки цената свободни места от дълго време няма.

Димитър Колев е хотелиер. Той сподели, че са създали пакет all inclusive, който включва и празнична стратегия с реализатори, както и изненади за децата и дарове.

" В началото мислехме да сме в България, в зимните ни курорти, обаче това, което не ни хареса там са цените, които са много високи по отношение на опциите на един естествен средностатистически българин ", добави Виктория. 

Тази година инфлацията е блъснала и хората, избрали да посрещнат празника вкъщи - с изключение на питателните артикули, скок в цената се следи и при новогодишната заря. Средно към 5%. 

Стоян, който е лицензиран пиротехник сподели, че цените са от 10 до 600 лв..

Властите напомнят да се купува единствено от лицензирани магазини и да се съблюдават ограниченията за сигурност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР