Итън Хоук препубликува популярни снимки, на които разговаря с Риана

...
Итън Хоук препубликува популярни снимки, на които разговаря с Риана
Коментари Харесай

Гуинет Палтроу се подигра на Итън Хоук заради снимките му с Риана

Итън Хоук препубликува известни фотоси, на които беседва с Риана по време на баскетболен мач – и отговорът в обществените беше занимателен и непредвиден. Един ден след епичното осъществяване на Риана в полувремето на Супербоул артистът показа в Инстаграм емблематичните фотоси от 2015 година, на които той и певицата се беседват, до момента в който седят на игрището по време на мача на звездите в НБА.

По това време Хоук в началото не е сниман да седи до Риана, а до нея е седнал синът му Левон Роан Търман-Хоук. От фотосите обаче излиза наяве, че в някакъв миг Хоук е предиздвикал сина си да смени мястото си с него, евентуално с цел да се възползва от опцията да поговори с носителката на “Грами ”.

Споделяйки няколко от старите фотоси в понеделник, 52-годишният Хоук написа: “След брилянтното осъществяване на Риана на полувремето се надявам синът ми да откри сили в сърцето си да елементарни на един баща, че му е лишил момента ”.

Както звезди, по този начин и почитатели се включиха в секцията за мнения, с цел да реагират на обявата на Хоук, в това число Гуинет Палтроу, която подлага на критика Хоук поради държанието му.

“Можеш ли да стоиш прав, за Бога? ”, попита тя. “Седиш до Риана! ”

Подобно на Палтроу, Алиса Милано се подигра с Итън Хоук, като написа:

“Не съм сигурна, че бих избрала тази поза, до момента в който седнал съм до една богиня ”. Междувременно наподобява, че синът на Хоук – Левон, който в този момент е на 21 години, няма нищо срещу татко си за това, че е “използвал момента ” с Риана, защото похвали поста на татко си. “Иконично наличие ”, написа Левон.

Хоук е татко на Левон и щерка си Мая Хоук, на 24 години, с някогашната си брачна половинка Ума Търман. Номинираният за “Оскар ” има и две дъщери от брачната половинка си Райън – Клементина, на 15 години, и Индиана, на 12 години.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР