Итън Андерсън се приземи в гореща вода със семейството на

...
Итън Андерсън се приземи в гореща вода със семейството на
Коментари Харесай

Зрители на ITV Emmerdale прогнозират брутален заговор за убийство след ужасяваща автомобилна катастрофа

Итън Андерсън се приземи в гореща вода със фамилията на Ники Милиган, откакто остави приятеля си на прага на гибелта в автомобилна злополука, а почитателите на Emmerdale имат вяра, че той може да бъде погубен.

Адвокатът, изобразен от сапунената звезда Емил Джон, беше задържан по време на пътуването до Дейлс в понеделник, когато личният му татко Чарлз го съобщи и нещата единствено се утежниха за него по време на епизода на Йоркшир във вторник (14 май 2024 г.) основана на драма, до момента в който той беше разпитван за злополуката, до момента в който Ники остана в кома в болница.

Ники, изигран от Луис Коуп, беше заобиколен от фамилията си, до момента в който приятелят му претърпя уморителен разпит, а родителите му, Калеб и Руби Фокс-Милиган, продължиха да кипят, до момента в който се изправяха против бащата на Итън Чарлз Андерсън в Кафене на основната улица.

Гневът продължава да кипи през целия епизод, насочвайки се към Итън, до момента в който гневният Калеб предизвестява викария на селото: „ Итън ще заплати за това, което напра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР