Италия увеличава традиционно силното си участие на международните хранителни изложения,

...
Италия увеличава традиционно силното си участие на международните хранителни изложения,
Коментари Харесай

Италия разширява участието си на Интерфуд&Дринк

Италия усилва обичайно мощното си присъединяване на интернационалните хранителни изложби, които ще се проведат от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център. МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК И СИХРЕ се трансфораха във водещите в България и района изложби за хранително-вкусовия и Хорека бранша.

В тазгодишното издание на ИНТЕРФУД&ДРИНК ще вземат присъединяване близо 40 изложители от Италия. Сред италианските участници се подреждат производители на зехтин, паста и тестени произведения, сосове и консерви, млечни артикули и сирена, подправки, сол, кафе, вино и ликьори. Също по този начин, за да разшири бизнес опциите, Италианската организация за търговия и вложения ICE-Agenzia провежда и визитата на над 15 байери от Хърватия, Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Словения, Румъния, Унгария и Турция.

Италия е измежду главните търговски сътрудници на България, а вносът на хранителни артикули от Италия непрестанно се усилва. Българският консуматор постоянно е показвал интерес към присъщите за италианската кухня специалитети и артикули и непрекъснат интерес към новостите на българския пазар.

ICE-Agenzia е сътрудник на Интер Експо Център и за поредна година провежда груповото присъединяване на италиански компании във връзка 17-ото издание на интернационалното ревю ИНТЕРФУД&ДРИНК. Това се случва в границите на Piano Export Sud II, стратегия за подкрепяне на дребните и междинни предприятия от Южна Италия. Колективното присъединяване е предопределено за компании от областите Базиликата, Калабрия, Кампания, Пулия и Сицилия.



Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР