Италия ще се изправи срещу Северна Македония в полуфиналите на

...
Италия ще се изправи срещу Северна Македония в полуфиналите на
Коментари Харесай

Манчини: Мисля, че и Португалия не са искали нас

Италия ще се изправи против Северна Македония в полуфиналите на баражите, с цел да получи късмет да играе на Световното състезание в Катар следващата година. Ако победят, "азурите " ще би трябвало да се изправят против спечелилия от срещата сред Португалия и Турция и то надалеч от вкъщи.

Жребият не беше добър, съобщи сбито селекционерът на националния тим на европейския първенец - Роберто Манчини няколко минути след жребия.

La réaction de Roberto Mancini après le tirage au sort des barrages
— Spectrosport (@spectrosport1)
Италианският експерт разяснява и мощните страни на северномакедонският отбор.

"Северна Македония е доста добър тим и в случай че победим, отиваме като посетител против спечелилия от Португалия-Турция. Въпреки това сме уверени и положителни, изключително в най-трудните моменти ", продължи селекционерът.

„ Те играха чудесно в квалификационната група. Ще би трябвало да изиграем страховит мач, след това ще гледаме към финала. Мисля, че и в Португалия не са желали нас. Но е вероятен край и ние ще отидем да играем “.

"Много сложен чоп “, разяснява с усмивка Манчини.

CT Roberto Mancini admitted it ‘could have been a better’ draw for the Azzurri, but stressed they are ‘confident and positive’ ahead of the play-offs in March.
— footballitalia (@footballitalia)

Накрая, треньорът приказва и за обстановката, обвързвана с Жоао Педро и възможното му натурализиране за „ Скуадра адзура “.

„ Това е много настоящо...ще забележим. Жоао е отличен нападател, който познава италианския футбол, само че дано не забравяме какво направиха момчетата преди четири месеца ", приключи италианският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР