Италия се превърна в поредната европейска страна, която спира ваксинирането

...
Италия се превърна в поредната европейска страна, която спира ваксинирането
Коментари Харесай

Италия спря ваксинирането с „АстраЗенека”

Италия се трансформира в следващата европейска страна, която стопира имунизирането с „ АстраЗенека”, съобщи SIR (Servizio Informazione Religiosa), цитирайки здравните управляващи.

Италианската организация по медикаментите краткотрайно забрани потреблението на въпросната ваксина против ковид в цялата страна. Решението е взето в сходство с сходни ограничения, признати от други европейски страни. В момента се организират спомагателни разбори.

Бе обявено, че в Италия е умрял 57-годишен преподавател, който се е ваксинирал с „ АстраЗенека”. Фармацевтичната компания е сигурна, че смъртните случаи в Европа не са свързани с поставената ваксина. От „ АстраЗенека” оповестиха, че няма сведения за повишен риск от формиране на кръвни съсиреци след използването ѝ.

Германия също краткотрайно прекрати имунизирането с препарата на британско-шведската компания. След нови известия от Европа и Германия за тромбози на мозъчните вени след слагане на ваксина, от института „ Паул Ерлих “ считат, че има потребност от спомагателни проучвания, съобщи немското здравно министерство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР