Италия не срещна особено трудности в първия мач от световните

...
Италия не срещна особено трудности в първия мач от световните
Коментари Харесай

Италия започна с лежерна победа срещу Северна Ирландия

Италия не срещна изключително компликации в първия мач от международните квалификации за Мондиал 2022, надделявайки с 2:0 като хазаин на Северна Ирландия. Доменико Берарди откри в 14-та минута, а Чиро Имобиле удвои в 39-та минута, с цел да оформи и крайният резултат.

Двубоят стартира с малко положения пред двете порти, само че италианците въпреки всичко взеха ранен задатък. След центриране на Алесандро Флоренци, Доменико Берарди засече със страховит шут топката и не остави шансове за стража на гостите Пийкок-Фаръл.

Последваха доста мощни минути за "адзурите ", а Чиро Имобиле се провали на два пъти да вкара, пропускайки страхотни благоприятни условия.

Звездата на Лацио въпреки всичко се реалибитира в 39-та минута, откакто приключи брилянтна офанзива и се възползва от асистенция на Лоренцо Инсиние за 2:0.

През втората част италианците понижиха доста оборотите и гостите имаха не неприятни шансове, с цел да се върнат в мача, като Мат Смит и Магенис тестваха на два пъти рефлексите на Донарума, само че без триумф.

До края на срещата ирландците опитваха неистово да отбележат, само че по този начин и не съумяха, макар още няколко рискове. Така Италия започва по най-хубавия метод, а след няколко дни ще се изправи и против България в София във втори мач за двата отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР