Италия може да започне от края на април да премахва

...
Италия може да започне от края на април да премахва
Коментари Харесай

Италия може да отмени част от мерките срещу COVID-19 още в края на април

Италия може да стартира от края на април да отстранява последователно някои от рестриктивните мерки, въведени за прекъсване на болестта с COVID-19, в случай че разпространяването на заболяването продължи да се забавя. Това сподели министър председателят Джузепе Конте в изявление за Би Би Си.

" Трябва да изберем браншове, които да възобновят активността си. Ако учените дадат утвърждение, можем да стартираме да отхлабваме някои ограничения още в края на този месец ", сподели Конте в ефира на английската телевизия.
Пет следващи дни понижава броят на пациентите в интензивни отделения, а броят на умрелите през вчерашния ден бе по-малък от този във вторник, означи Ройтерс. Това породи очаквания, че обстановката се успокоява, макар че през вчерашния ден новите случаи на инфектирани бе с към 800 повече, в сравнение с във вторник.

Италианският министър председател прикани също по този начин Европейският съюз да бъде взаимен и да помогне на най-тежко потърпевшите страни в социално-икономическо отношение от тази рецесия.
Клонове на работодателската лобистка група " Конфиндустрия " от северните области Ломбардия, Венето, Пиемонте и Емилия-Романя, където са съсредоточени 45% от цялото италианско произвеждане, приканиха през вчерашния ден държавното управление да изготви " пътна карта " за връщане към работа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР