Италия и Португалия врътнаха много скучно 0:0 в среща от

...
Италия и Португалия врътнаха много скучно 0:0 в среща от
Коментари Харесай

Португалия вече гледа към следващата фаза на Лига на нациите след реми с Италия

 Националите по футбол изпуснаха Кипър
Италия и Португалия врътнаха доста скучно 0:0 в среща от Лига А, Група 3 на шампионата за Лигата на Нациите. Така иберийците са първият тим, който си обезпечи присъединяване във финалната фаза на елитната дивизия в конкуренцията.

Двубоят сред двете страни се игра на стадион " Джузепе Меаца " в Милано, а италианците имаха потребност от победа непременно, с цел да се надяват, че могат да финишират на първото място в групата и по този начин да се приближат до непосредствено класиране на Евро 2020. Като цяло и двата отбора имаха забавни благоприятни условия, само че голове не паднаха, което направи вечерта скучна за феновете.

Иберийците бяха без огромната си звезда Кристиано Роналдо, който не е викан за шампионата по негово категорично предпочитание, а също така дуелът бе по-специален за бранителя на италианците Джорджо Киелини.

Мачът бе специфичен за Джорджо Киелини. Защитникът на Ювентус записа своя мач №100 за националния тим 14 години след дебюта си. Той е седмият човек в Клуб " 100 ", а рекордьор е Джанлуиджи Буфон със своите 176 мача за " Скуадра адзура ".

Той записа своя стотен мач с националната фланелка на страната. След този мач Португалия е на върха със 7 точки, а Италия е втора с две по-малко и мач повече. С това реми " мореплавателите " си осигуриха първото място в групата още преди мача с Полша.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР