Италия е все по-привлекателна не само като туристическа, но и

...
Италия е все по-привлекателна не само като туристическа, но и
Коментари Харесай

Италия в ТОП 10 на най-предпочитаните дестинации за обучение

Италия е все по-привлекателна освен като туристическа, само че и като просветителна дестинация. Близо 80 000 интернационалните студенти, които търсят висококачествени университетски стратегии, избират да се образоват точно там. В отговор на това, наред с големия избор от специалности на италиански, университетите и академиите вкарват от ден на ден стратегии на британски език.

РЕГИСТРАЦИЯ

Това е мотивът за осма поредна година ревюто „ Дни на италианското обучение “ да предложения представители на едни от най-престижните италиански образователни заведения. Събитието ще се състои на 13 октомври в СТЦ  „ Интерпред “, София  и на 14 октомри в хотел „ Графит “, Варна. Форумът се организира под патронажа на Италианската комерсиална камара. Организатор е организация за обучение в чужбина „ Скай Лайнс “.

 



 

Специални посетители са: Politecnico di Milano – безспорният водач в образованието по архитектура и инженерни науки в Европа; Universita Cattolica del Sacro Cuore, приключен от някогашния ръководител на Еврокомисията - Романо Проди; университетът на Венеция – Ca’Foscari , прочут като първото бизнес учебно заведение в Италия и второто в Европа; IULM – International University of Languages and Media – единственият италиански университет, профилиран в региона на връзките и непознатите езици.

Световноизвестните академии за мода, дизайн и образни връзки – Istituto Europeo di Design, NABA и Domus Academy допълват елитния лист с участници.

 



 

Гостува и центърът за езиково образование LinguaViva , който провежда курсове за изпита по архитектура в Италия.

За първи път тази година в ревюто ще се включат и  два италиански онлайн университета – Pegaso Università Telematica и Università Mercatorum . Академичните степени, издавани от тях, имат същата юридическа стойност, каквато и дипломите, издавани от обичайните университети.

„ Дни на италианското обучение “ има съпътстваща стратегия от презентации на участниците в събитието, която дава опция за спомагателна информация по отношение на изискванията на кандидатстване и условията за банкет във висшите образователни заведения.

Входът за събитието е свободен, а опция за безвъзмездна регистрация ще откриете ТУК.

 

* обява
--> --> --> --> ``
реклама
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР