Италия е привлекателна не само като туристическа, но и като

...
Италия е привлекателна не само като туристическа, но и като
Коментари Харесай

Все повече български студенти се насочват към Италия

Италия е привлекателна освен като туристическа, само че и като просветителна дестинация. Страната притегля годишно 80 000 студенти от целия свят с многочислените си бакалавърски стратегии, магистратури и докторантури. За девета поредна година у нас ще се проведат „ Дни на италианското обучение “, на които представители на влиятелни италиански образователни заведения ще показват опциите за приемане на висше обучение на Ботуша.

В София ревюто ще бъде на 12 октомври в „ Интерпред “, а на 13-ти жителите и гостите на Варна ще могат да се срещнат с изискванията на висшите образователни заведения в хотел „ Голдън тюлип “, Варна. Форумът се организира под патронажа на Италианската комерсиална камара и „ Скай Лайнс “.

Италианските образователни заведени отпускат разграничи стипендии на база висок триумф или креативност. Държавата, от своя страна, смята, че всеки има право на висше обучение, без значение от финансовите и обществени благоприятни условия, и отпуска стипендии на база фамилни приходи и триумф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР