Италия е известна като еталон за стандарт на добрия вкус

...
Италия е известна като еталон за стандарт на добрия вкус
Коментари Харесай

Неаполитанският дух на кафе KIMBO

Италия е известна като пример за стандарт на положителния усет – и в дословен смисъл поради гастрономията, и в метафоричен – поради модата и всички други типове дизайн. Макар за мнозина Парма да е столицата на италианската гастрономия, най-прочутите италиански специалитети в действителност идват от Неапол, градът на вулкана Везувий.

В Неапол се ражда най-популярният Италиански специалитет - пицата. В мандрите към града се прави световноизвестната моцарела а на близкия остров Капри – фамозната салата Капрезе. Пак в родното място на „ О,соле мио” се заражда и кафе културата.

От 55 години знак на „ бързото кафе”, както бихме превели безусловно думата "еспресо " в Неапол е италианския бранд KIMBO. KIMBO повече от половин век eотражение на пристрастеността към кафето: история, която стартира в дребен бутик за изпичане на кафе в Неапол - международната столица на еспресото. От 3 десетилетия KIMBO е водач на италианския пазар, най-взискателния в света, и е същински знак на неаполитанската кафе-традиция в целия свят.

Само в Европа всяка година марката продава 35 милиона изпечено кафе за година и с влиятелни клиенти в над 40 страни по света.Мисията на KIMBO e да популяризира италианската кафе просвета, изключително в региона на префектното изпичане и блендиране на висококачествени зърна кафе, да показва на интернационалните пазари с първокачествен артикул, въодушевен от неаполитанските обичаи, напълно създаден на Апенините благодарение на най-хубавите технологии и при вземане предвид с човешкия капитал и околната среда.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР