Италианците няма да могат да присъстват на църковна литургия в

...
Италианците няма да могат да присъстват на църковна литургия в
Коментари Харесай

Италия забранява литургията в полунощ на Бъдни вечер

Италианците няма да могат да участват на църковна литургия в среднощ на Бъдни вечер и да пътуват сред областите в страната по празниците, заяви заместник-министърът на опазването на здравето Сандра Дзампа, представена от Ройтерс.

В последните седмици Италия оповестява за повече смъртни случаи, свързани с ковид, от всяка друга европейска страна, и въпреки увеличението на новите случаи и на хоспитализациите да се забавя, държавното управление се тревожи от събиранията по Коледа.

Дзампа сподели, че месата на Бъдни вечер би трябвало да завърши към 20.30 ч., с цел да могат вярващите да се приберат по домовете си преди началото на вечерния час в 22.00 ч. Освен това италианците не трябва да канят в дома си хора, което не са членове на фамилията им, на Коледа.

От 20 декември хората ще могат да пътуват отвън региона си само по неотложни аргументи, да вземем за пример с цел да се погрижат за уединен родител, сподели Дзампа в изявление за частната телевизия " Ла7 ".

Правителството към този момент заяви, че ски курортите ще бъдат затворени по време на коледно-новогодишните празници.

Здравното министерство заяви за 20 709 нови инфектирани и 684 смъртни случая, свързани с ковид, през вчерашния ден, при 785 умряли във вторник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР